CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBRI

Cum se folosește Brilliantcoco?

Briliantcoco trebuie utilizat o dată pe zi, de preferință înainte de curățirea dinților. Când începeți tratamentul, încercați să plimbați ușor uleiul în interiorul spațiilor interdentare timp de 5 - 15 minute sau doar să țineți uleiul în cavitatea bucală și apoi goliți / clătiți gura cu apă.

Consistența uleiului se poate schimba în momentul primirii. Aceasta se bazează pe temperatura la care a fost stocat uleiul în timpul livrării etc. Dacă uleiul este rece, va fi destul de gros (pentru că nu folosim chimicale sau stabilizatoare etc.), dar nu vă faceți griji. Gura este un loc cald (37 de grade Celsius pentru a fi preciși), așa că, dacă puneti uleiul în gură, acesta se va transforma într-un lichid în câteva secunde. Consistența poate fi un pic neașteptată la început, dar în curând vă veți obișnui și vă veți bucura de toate avantajele :)!

În mod alternativ, țineți sacul într-o palmă închisă pentru câteva secunde și uleiul se va încălzi și se va transforma în lichid.

 

Doresc să-mi comand Brilliantcoco, dar sunt din altă țară, este posibil?

Da, puteți comanda Brilliantcoco de pe site-ul oficial www.brilliantcoco.com , care trimite Brilliantcoco către întreaga lume la un preț fix de expediere de 5 €.

 

Pot folosi Brilliantcoco, dacă am plombele / coronare și alte tratamente dentare?

Da, poți! Brilliantcoco are multe avantaje, care le poate oferi fiecăruia!

 

Găndește Brilliantcoco Ecologic?

Desigur, pentru Brilliantcoco, MEDIUL ÎNCONJURĂTOR este foarte important, lucru care face ca ambalajul tuturor noilor noastre produse să fie reciclabil, degradabil sau reutilizabil. Până în 2021, planificăm și muncim din greu să realizăm complet toate materialele noastre de ambalare ECOLOGICE.

 

Pot vinde Brilliantcoco angro în salonul / magazinul meu etc.?

Bineînțeles, nu ezitați să ne contactați prin email info@brilliantcoco.ro

 

Unde pot cumpâra personal Brilliantcoco?

Brilliantcoco momentan se poate cumpăra aici:

 

Pot folosi Brilliantcoco, dacă sunt gravidă?

Avem destul de puține cliente, care sunt însărcinate / alăptează și folosesc Brilliantcoco. Brilliatcoco conține 100% ulei natural de nucă de cocos cu ingrediente aromatizante naturale. Uleiul de cocos este de fapt cunoscut sub numele de superfood pentru sarcină! 

 

Ce fel de gust are Brilliantcoco?

Personal, credem că Brilliantcoco are un gust minunat! Dacă nu ați mai încercat vreodată vreun tip de ulei de nucă de cocos, ar putea fi o schimbare pentru dvs. (mai ales în textură), dar în curând veți afla, că Brilliantcoco vă veți îndrăgi. Uleiul de nucă de cocos propriu zis poate fi foarte amar, dar cu ingrediențele și aromele noastre veți învăța să iubiți nu numai gustul, dar vă veți bucura de toate avantajele sale!

 

Ce să fac pentru cele mai bune rezultate obținute prin folosirea Brilliantcoco?

Atunci când folosiți Brilliantcoco, vă recomandăm să păstrați așa-numita Dietă Alba. Este necesar să-l păstrați și să evitați alimentele și băuturile care determină schimbarea culorii în acest timp. Cum ar fi: ceai, cafea, cola, suc, fără băuturi colorate , etc ...

 

Cât de des trebuie să folosesc Brilliantcoco?

Fiecare dintre noi este diferit! Vă recomandăm să utilizați un tratament pentru a vedea dacă vă place rezultatul. Dacă da, vă recomandăm să utilizați mai multe tratamente  Brilliantcoco pentru un efect mai puternic. Depinde doar de dvs. deoarece fiecare dintre noi are dinți foarte diferiți.

 

Când este timpul optimal pentru folosirea Brilliantcoco?

Utilizați Briliantcoco o dată pe zi. Nu contează la ce oră, dar vă recomandăm să utilizați Brilliantcoco noaptea, deoarece acesta poate acționa pe dinți în timpul somnului.

 

Este Brilliantcoco testat pe animale? 

Nu, Brilliantcoco nu a fost niciodată testat pe animale.

 

Unde se produce Brilliantcoco?

Brilliantcoco este produs direct la Srí Lanka. 

 

Care sunt metode de plată ?

Aveți posibilitatea să alegeți dintre plata în numerar, transfer bancar sau plata cu card de credit.

 

Când îmi va fi înmânat Brilliantcoco?

Comenzile sunt trimise prin curier sau prin poștă. Firma de curierat vă va contacta prin e-mail și apoi prin telefon pentru livrarea comenzilor. Comenzile sunt trimise a doua zi după primirea ordinului. Timpul de livrare este de 3-7 zile lucrătoare de la expediere.

 

Care este costul transportului?

Romania 3-7 zile lucrătoare de la expediere.

Cargus curier, plata în avans: 15 Lei

Cargus curier plata la livrare: 20 Lei

   

Sunt produsele Brilliantcoco fără gluten?

Da! Toate produsele Brilliantcoco sunt fără gluten:)

 

Căți ani trebuie să îndeplinesc, pentru a putea folosi Brilliantcoco?

Niciodată nu puteți fi prea tânăr pentru ca să începeți să vă îngijiți dinții! Cu cât mai repede începeți, cu atât mai bine :)

 

Cooperare.

Dacă sunteți un blogger sau un Influencer și doriți să colaborați cu noi, vă rugăm să ne contactați la email info@brilliantcoco.ro