Despre noi

Creați-vă zâmbetul strălucitor împreună cu Brilliantcoco

 

Briliantcocoștie, că toată lumea își dorește să aibă un zâmbet perfect și alb. Din păcate, nu toți își pot permite albirea dentară costisitoare ca celebritățile preferate, ceea ce înseamnă, că suntem supuși unor alternative nesănătoase, chimice și de altă natură pentru a obține un aspect minunat. Briliantcoco dorește să aducă schimbarea prin aducerea unui produs 100% naturalfără conservanți la detoxifierea dentară, ceea ce face, ca gura să se simtă complet curată. Dacă ați încercat vreodată Oil Pulling, veți ști, că uleiul de nucă de cocos poate fi destul de amar, dar cu amestecul nostru unic am pregătit un mod unic și gustos de a practica această tradiție străveche.

 

Ce este Oil Pulling?

Oil Pulling este un proces de vindecare medieval, care implică aplicarea uleiului de cocos timp de 5 până la 15 minute.Aceasta eliberează și elimină bacteriile și placa dentară, care este sursa cariilor dentare, respirația neplăcută, decolorarea dinților și boala neplăcută a gingiilor. Se crede, de asemenea, că acest proces elimină substanțele nocive din organism, făcând pielea mai fermă, întărind sistemul imunitar și sănătatea globală.

Oil Pullinga fost folosit mii de ani ca un medicament popular în India cunoscut ca Gandusha în Ayurvede. Principalul beneficiu al uleiului de nucă de cocos este reducerea cantității de bacterii dăunătoare din gură. Avem mii de tipuri diferite de bacterii în gură, care fac din BIOFILM pe dinți - un strat subțire, pe care îl puteți cunoaște ca placa dentară. Având placa dentară pe dinți este normal, dar dacă este scăpată de sub control, poate provoca o varietate de probleme, cum ar fi respirația urâtă, dinții galbeni, gingivita și inflamația a cavității bucale. Procedeul Oil Pullingeste simplu. Puneți ulei de nucă de cocos în gură în care se dizolvă uleiul și bacteriile se dizolvă în el. Practic, eliminați o cantitate mare de bacterii și placa în gură de fiecare dată când o faceți din nou. Nu uitați, că toate ingredientele sunt 100% naturale și fără conservanți.

 

Acest procedeu incredibil de eficient a fost folosit de-a lungul secolelor ca un mijloc tradițional din India pentru:

- Albirea dinților

- Tratamentul cariilor dentare

- Pentru a elimina mirosul gurii

- Tratarea sângerărilor gingivale

- Prevenire a bolii de inimă

- Reducerea inflamației

- Prevenirea uscăciunii gurii și a gâtului

- Tratarea buzelor uscate

- Consolidarea sistemului imunitar

- Îmbunătățirea acneei

- Gingiile și fălcile devin mai puternice